Devletin Toptan Yaptığı Satışlar

Devletin Toptan Yaptığı Satışlar

26 Nisan 2024 tarihinde oluşturuldu.
Devletin Toptan Yaptığı Satışlar

Devletimizin yaptığı toptan satışlar

https://www.eihale.gov.tr/

 

Gümrük ve ticaret bakanlığının satışını gerçekleştirdiği ilanlara katılmak için siteye üye olmak yeterlidir.

Toptan olarak satışlar veya tekli ürünlerin de satışının gerçekleştirdiği olmaktadır.

Teklif vermek için bedelin %10u teminat yatırmak ve ihaledeki fiyatı arttırmak gerekmektedir.

Son fiyat teklifi ve ihalenin sonuçlanacağı tarih sitede görülmektedir.

Ayrıca aynı site üzerinden araç satışı da yapılmaktadır.

 

 

https://ekap.kik.gov.tr/

 

 

Kamu İhale Kurumunun yaptığı alım ihalelerine katılmak için bu siteden takip edebilirsiniz.

ihaleye katılmak için gerçek ve ya tüzel kişi olmanız gerekmektedir. Yani vergi levhanızın olması gerekmedir.

Alınacak ürünlerin miktarı ve teknik dökümanları ihalelerin dökümanlarında mevcuttur.

 

https://www.ilan.gov.tr/

 

 

Türkiye’nin ilan portalı ilan.gov.tr, Basın İlan Kurumu (BİK) aracılığıyla yaygın, bölgesel ve yerel gazeteler ile elektronik ortamda yayınlatılan resmi ilanların tek bir çatı altında toplandığı, resmi ilanlara hızlı ve etkili bir şekilde ulaşılmasını sağlayan bir internet sitesidir.

Resmi ilan yayınlama hakkı bulunan gazetelerde ve ilan.gov.tr internet sitesinde Kanun, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ve yönetmelikler gereği yayınlatılması gereken İcra, İhale, Tebligat ve İnsan Kaynakları kategorilerindeki resmi ilanların temel amacı şeffaflığın ve rekabetin sağlanması ile kamunun iş ve işlemleri ile alakalı kamuoyunun bilgilendirilmesidir.

İletişim ve bilişim teknolojilerinde yaşanan gelişmeleri yakından takip eden, etkin denetim ve hizmet anlayışı ile resmi ilan dağıtım faaliyetlerinin tarafsızlığını ve kalitesini sürekli yüksek tutan ve bu konuda sektöre yön vermek için çalışan BİK, ilan.gov.tr internet sitesi, dijital pano uygulaması ve ilan.gov.tr mobil uygulamasıyla resmi ilanları internet ortamında daha geniş kitlelere hızlı, kolay ve ücretsiz şekilde ulaştırmaktadır.

BİK görev alanındaki 41 ilde neşrolunun gazetelerde yayınlanan İcra, İhale, Tebligat ve İnsan Kaynakları kategorilerindeki resmi ilanları, gelişmiş kategori şeması, güçlü arama alt yapısı ve kullanıcı dostu ara yüzüyle hızlı ve kolay bir şekilde ilan.gov.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

Herhangi bir abonelik bedeli ödemeksizin üye olabileceğiniz ilan.gov.tr aracılığıyla resmi ilanların yasal dayanaklarını,  BİK ve basınla ilgili diğer mevzuatları kolaylıkla görüntüleyebilirsiniz.

Türkiye’nin İlan Portalında resmi ilanların yanı sıra ülkemizdeki kamu kurumlarının, üniversitelerin personel alım ilanları, sınav duyuruları İnsan Kaynakları sayfamızda kamuoyuyla paylaşılmaktadır.

Ayrıca Vakıfbank ve Halkbank’ın gayrimenkul satış duyurularına, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün ihale ilanlarına, İstanbul Ticaret Odası’nın fuar duyurularına Kurum Harici İlanlar bölümünde her kurum için özel olarak tasarlanan sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz.

Kategoriler